G-5QDCNJ38KX

Snart i »Playboy«? Nu taler hendes manager!

På en kærlighedsferie med sin kæreste slår Marie Reim håret ud. Hendes fans er begejstrede og har haft et helt særligt ønske lige siden.

Marie Reim virker lykkeligere i sit liv lige nu, end hun har været i lang tid. Hendes musikkarriere går strygende med sangen »Heartbreak«, og hun er også nået frem i sit privatliv. Marie Reim er super glad for sin kæreste Aleks og deler jævnligt sin lykke med sine fans. For nylig viste sangerinden sig forelsket i sin kæreste på en ferie i bjergene. Der leverede Marie Reim en overraskelse.

Fans vil have Marie Reim med i »Playboy«

Hun lagde et billede af sig selv i boblebadet ud på Instagram. Det viser hende bagfra uden badetøj. Et syn, der glæder hendes fans og giver dem en idé. »Jeg håber, hun kommer med i Playboy«, kommenterede fans hendes afslørende snapshot. Marie Reim delte sin meget intime kunst med sine fans for et par dage siden. Planlægger hun virkelig en fotosession med det kulørte magasin?

Mor Michelle har også poseret nøgen

Marie Reim ville jo ikke være den første sangerinde, der poserer for »Playboy«. Anna-Carina Woitschack poserede for nylig for magasinet, og Maries mor Michelle har også optrådt i »Playboy«. Schlager.de har spurgt Marie Reims management. »Det er ikke et emne for Marie i øjeblikket,« svarede de til Schlager.de. Men hvem ved, måske ændrer Marie Reim mening i fremtiden. Hendes fans ville helt sikkert blive glade.

Kilde: Schlager.de