Fremtiden på spil

I den tyske sdchlagermusiks farverige verden er der et navn, som står for glitter, glamour og en smule drama: Florian Silbereisen. Men nu skælver både fans og tv-producenter, for Silbereisens fremtid er alt andet end sikker!

Den 17. september bliver det alvor: MDR’s udsendelsesråd skal tage stilling til fortsættelsen af det populære show »Die Feste«. Og mens nogle allerede glæder sig til den næste forestilling, undrer andre sig: Vil Florian snart præsentere på en anden kanal?

Nedtællingen er i gang!

Diskussionerne har kogt over, fordi de politiske stemmer har givet genlyd i baggrunden. Men Silbereisen selv forbliver cool – når alt kommer til alt, kan han teoretisk set tage sit show med hvor som helst. RTL, ARD eller Netflix, når alt kommer til alt? Værtens fremtid hænger i luften.

Læs mere her:AfD’s succes: en trussel mod Florian Silbereisens tv-shows?

Afgørelsen den 17. september vil vise, om MDR er parat til at fortsætte med at dyrke guldgåsen, eller om vi får os en overraskelse. For fans af Flori vil der helt sikkert kun være én afgørelse til fordel for ARD. Og det er: »Ansøgning om godkendelse af fortsættelse af bestillingsproduktionen DIE FESTE MIT Florian Silbereisen (DIE FESTE) til DAS ERSTE«.

Kilde: Schalger.de