Derfor sang han ikke “Affäre” ved “Kaisermania”

I sidste weekend startede Roland Kaisers “Kaisermania” i Dresden. Den første aften var en skuffelse for fansene, men Roland greb ind med det samme. Mere end 12.000 fans var nemlig valfartet til “Filmnächte am Elbufer” i Dresden sidste weekend for at deltage i Roland Kaisers 50. “Kaisermania”. For at markere sit 50-års scenejubilæum sang schlagerstjernen omkring 50 af sine største hits, men det var ikke nok for publikum. På andendagen i Dresden måtte Roland Kaiser øge antallet af sange til 51.

“Kaisermania”-start ender i skuffelse

Og med god grund: Roland Kaiser besluttede ikke at synge sit hit “Affäre” til sit “Kaisermania”-show. Det har ellers været hymnen til “Kaisermania” i årtier. Det faktum, at Roland udelod “Affäre” af alle sange, skuffede publikum. “Turnéen hedder ’50 år, 50 hits’. Vi tænkte, at hvis vi tilføjede et, ville vi ikke længere være tro mod vores motto. Og så ville vi ikke længere opfylde det kriterium, vi havde sat os,” sagde Roland Kaisers datter Annelena Keiler til “TAG24”.

Roland Kaisers “Kaisermania”: “Dresden kan også tage 51 sange”

Fansenes skuffelse fik dog i sidste ende Roland til alligevel at inkludere “Affäre” i “Kaisermania”-programmet. “Men så indså vi selv ud fra responsen på de sociale medier, at alle savnede ‘Affäre’. Og så tænkte vi: Dresden kan også tage 51 sange. Det er bare en del af det på en eller anden måde …”, siger Annalena Keiler. Derfor kan fans glæde sig til Roland Kaisers “Affäre” i den kommende “Kaisermania”-weekend den 3. og 4. august 2024.

Kilde: Schlager.de