G-5QDCNJ38KX

“Det gør ondt i ørerne”: Fans skuffede over Roland Kaiser

Roland Kaiser rejser i øjeblikket gennem Tyskland med sin store jubilæumsturné “50 Jahre – 50 Hits” og varmer fansene op med sange som “Joana”. For at sikre, at alt går efter planen, ledsages den tyske schlager grand seigneur naturligvis af et stort team. Koncerterne skal trods alt være uforglemmelige for publikum. Og nogle fans vil helt sikkert ikke glemme showet i Rockstock foreløbigt – desværre ikke i positiv forstand.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Roland Kaiser (@rolandkaiseroffiziell)

“Ingen fornøjelse, kun smerte i ørerne”

Tilsyneladende gik ikke alt så glat ved Roland Kaisers seneste optræden i Rostock – til stor irritation for nogle fans. I et nyligt Instagram-opslag fra schlagersangeren gav nogle koncertgængere frit løb for deres frustration – og forklarede også årsagen til deres skuffelse.

“Kære Roland, vi havde glædet os så meget til din koncert og var rejst langt. Men vi blev så skuffede. Vi ville have elsket at løbe skrigende væk efter den første sang. Men hvorfor? Fordi lyden i Nordkurve var som legemsbeskadigelse. Desværre var det ingen fornøjelse, kun smerte i ørerne,” skrev en bruger.

Og det er hun ikke alene om. Andre følgere klagede også over den dårlige akustik, som var “en katastrofe”. Heldigvis ser det dog ud til, at de fleste har haft en dejlig aften, og kommentarerne er fulde af pæne ord. “Det var en fantastisk og uforglemmelig aften. Den kunne have varet i timevis”, er blot en af de positive kommentarer.

Kilde: Schlagerplanet.de