G-5QDCNJ38KX

Andreas Gabalier: Overraskende scenehemmelighed afsløret

Mange kunstnere har deres helt eget sceneritual lige før showet. Andrea Berg afslørede for eksempel i et interview for et par uger siden: “Vores ritual er altid at lave en cirkel med hele bandet før showet. Med alle, der er der, og så drikker vi lidt Jägermeister, en af de der jokere.”

Andreas Gabalier inddrager også alkohol kort før showets start. Men det er ikke alt: I et interview afslører den folkelige rock’n’roller, hvad han laver, før tæppet går op. Og det var der ingen, der havde forventet.

Fitnesstræning og øl

I et interview med “Die 2” afslører Andreas Gabalier: “Min træner, Daniel, torturerer mig nu i yderligere 45 minutter for at få mig i form.” Fitnesstræning før en forestilling? Hvem skulle have troet det?

Så før de går på scenen, er det først en omgang sport, så et koldt brusebad og så en fitnessbar. Men hvad med alkoholen? Andreas fortæller: “Og to kolde øl klokken halv syv. Det fik vi for vane at gøre under pandemien. Så er man virkelig motiveret.” Det sidste skaber i hvert fald endnu mere af den rigtige stemning.

Kilde: Schlagerplanet.de