Derfor er februarudgaven af „Schlager-Spaß mit Andy Borg“ aflyst

I den sidste tid har fans af “Schlager-Spaß mit Andy Borg” fået noget for pengene. Ud over den særlige udgave af “Herzenssache” i november var der også en juleudgave – og oven i købet to ekstra udgaver. Endnu en gang opnåede showet gode vurderinger. I februar holder showet nu en pause og grunden til dette er …

Ny udgave først til marts

Efter at to optagede udgaver af “Schlager-Spaß mit Andy Borg” for nylig blev byttet med kort varsel, og Ireen Sheer havde sin sidste gæsteoptræden med Andy Borg samtidig med sin allersidste optræden i Namibia, må fans væbne sig med tålmodighed indtil den 11. marts. Derefter vises den udgave, hvor Stefanie Hertel vil være til stede sammen med sin far Eberhard. Men hvorfor er der ingen udsendelse i februar?

Pressetalsmand giver årsagerne til aflysningen

Der blev eget kontakt til SWR, og en pressetalsmand fortalte Schlager.de om årsagerne: “Vi havde flere udgaver end normalt i december 2022 og januar 2023. Heriblandt vellykkede specialudgaver og højdepunkter som ‘Weihnachten mit Andy Borg’ juleaften og den 50. udgave af ‘Schlager-Spaß mit Andy Borg’ lige på den første dag i det nye år”, sagde de, da de blev spurgt.

Tilsyneladende ønskede seerne enten ikke at blive “overbelastet”, eller de ønskede at give Andy en lille pause. Desværre blev der ikke givet nogen yderligere forklaring, så fans må væbne sig med tålmodighed – men showet fortsætter som sædvanlig hver måned.

„Schlager-Spaß mit Andy Borg“: Alle datoer

11. Marts 2023 – 20:15 – Schlager-Spaß mit Andy Borg – SWR
01. April 2023 – 20:15 – Schlager-Spaß mit Andy Borg – SWR
18. Maj 2023 – 20:15 – Schlager-Spaß mit Andy Borg – SWR
17. Juni 2023 – 20:15 – Schlager-Spaß mit Andy Borg – SWR

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse