Michelle: Hun står over for ruinerne af sit liv

Fortsæt. Bliv ved med at kæmpe. Igen og igen fra begyndelsen. Nej, Michelle har bestemt ikke haft det let på sin vej indtil videre. Uanset om det er depression eller en kærlighedsaffære – den ene modgang efter den anden har bremset hende, og nu er det ved at blive særlig slemt: Michelle er syg, alene og med den ene fod i fængsel! Hun står over for ruinerne af sit liv …

Michelle: Hårde tider

“Det flår mit hjerte i stykker,” skrev Michelle, da hun for nylig måtte aflyse sin planlagte efterårsturné. Hun har i lang tid været plaget af massive rygsmerter, som hun forsøgte at skjule, men det er ikke længere muligt!

Michelle ønsker faktisk at koncentrere sig om at blive rask og gøre alt, hvad hun kan, for at undgå en rygoperation. Nu er der også alvorlige beskyldninger i luften, og de tager alle hendes resterende kræfter …

Hvad sker der nu?

Michelle har problemer med skattevæsenet som mangler skattebetalinger i sekscifrede beløb! Skatteunddragelse? Fansene så straks deres idol bag tremmer – og pludselig med helt andre øjne. Der var tilsyneladende ikke tale om svindel. Michelle havde skiftet team på det tidspunkt, og de havde simpelthen forsømt at betale skat, siger de.

Men uanset udfaldet af retssagen: Det kaster ikke et godt lys over Michelle! Hvem vil stå ved hendes side nu? Michelle har ikke været heldig i kærligheden indtil videre. Mange forhold er mislykkedes på en alvorlig måde. Hele hendes liv er ved at smuldre igen. Igen må hun kæmpe videre. Syg, alene og anklaget er det særlig bittert.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse