Vores erhverv er som et hajbassin

Det dybe fald fra at være en anerkendt popstjerne til en sanger uden visioner for fremtiden: Giovanni Zarrella kender det. Efter opløsningen af bandet Bro’Sis vidste han i lang tid ikke, hvad han nu skulle gøre. Med en masse udholdenhed og også en masse held har Giovanni kæmpet sig tilbage til toppen og vandt endda den tyske tv-pris for et par uger siden. Men det har været en hård vej indtil da. Han ved: I musikbranchen er der ingen, der får noget foræret – tværtimod!

Giovanni Zarrella: “Alle vil gerne være den største fisk i dammen”

I dokumentarfilmen “Pietro Lombardi: Familie – Glaube – Liebe” (RTL+) kommer Pietro Lombardis venner også til orde. Blandt dem er Giovanni Zarrella. Fordi begge kunstnere har kendt hinanden i årevis. “Med Giovanni er det som om, han er en ven og familie på samme tid,” forklarer Pietro om sin ven.

Giovanni er også begejstret for sin kammerat og kollega og siger: “Vi tillader altid hinanden at være og blive lidt større end den anden, for vi ville aldrig svigte hinanden. Vi trækker altid hinanden med. Jeg tror, at det er hemmeligheden bag vores venskab. Vi ønsker kun den anden godt.”

Det er ikke en selvfølge, fordi musikbranchen er hårdt konkurrencepræget. Alle vil have en del af kagen. Det ved Giovanni også, og han siger det, som mange tror: “Vores erhverv er en meget fin forretning, en meget populær forretning, men også et hajbassin på en måde. Alle vil gerne være den største haj i bassinet.”

På det rigtige sted på det rigtige tidspunkt

Usædvanligt ærlige ord. For faktisk kan Giovanni ikke klage, da han i øjeblikket fejrer den ene succes efter den anden. Han har været vært for sit eget “Giovanni Zarrella Show” i et år og har modtaget den tyske tv-pris 2022 for det.

Men han ved også, hvordan den anden side ser ud. Da castingbandet Bro’Sis, som Giovanni var medlem af, gik i opløsning i 2006, faldt han ned i et dybt hul. Det afslørede han over for “t-online”: Han var i stand til at kæmpe sig ud af det, også med hjælp fra sin kone Jana Ina. Han er så meget desto mere taknemmelig for den succes, han nu nyder.

For Giovanni Zarrella ved: Det er ikke alle, der kan overleve i et hajbassin …

Kilde: Schlager.de

 

Det skal du læse