Vanessa Mai & Andrea Berg: Overraskende duet med et vigtigt budskab

Andrea Berg og Vanessa Mai har samtidigt annonceret på deres respektive Instagram-kanaler, hvad mange har ventet på: Den 7. juli (23.59) offentliggør de deres første duet sammen, som kaldes “Unendlich” – og skal én gang for alle dæmpe de onde rygter om et familieskænderi!

Andrea Berg & Vanessa Mai: Endelig forenet musikalsk

Vanessa Mai (30) støtter selvsikkert sit hoved på Andrea Bergs (56) stærke skulder, mens kvinderne holder hinanden i hånden og ser drømmende på kameraet. Et intimt billede, der helt sikkert vil få mange fanhjerter til at slå hurtigere. Frem for alt dog gennem beskeden, som Mai og Berg annoncerer: Deres fælles duet “Unendlich” udkommer i næste uge og dermed vil alle grimme rygter om et familieskænderi i fortiden forsvinde ud i den blå luft!

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Andrea Berg (@andreabergoffiziell)

Familieskænderi med konsekvenser

Grund for den ulmende familiestrid: Andreas Ferber (39), søn af Uli Ferber (62), der til gengæld er Andrea Bergs mand, styrede Andrea i fire år. Med Andreas hustrus gennembrud, som er ingen ringere end Vanessa Mai, opstod der interne familiekonflikter, som førte til adskillelsen af ​​Berg og Ferber i 2018. I et interview med “BILD” bekræftede Andrea Berg, at der overhovedet var en strid, hvor hun talte om forsoningen:

Vanessa Mai, som i øjeblikket også vækker sensation med sit “Wolkenfrei”-comeback , kommenterede aldrig offentligt rygterne om en familietvist. Men hun gjorde altid opmærksom på sig selv med små tips. Som denne:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af VANESSA MAI (@vanessa.mai)

Er stridsøksen endelig begravet, det kunne godt se sådanne ud, fordi Vanessa stolt postede annonceringen af ​​sin single sammen med sin stedsvigermor Andrea Berg:

Særligt flot: Andrea Bergs management bekræftede over for “BILD”, at Andrea og Vanessas duet også er “på det nye album “I’d do it again”, som udkommer den 29. juli.

Kilde. Schlager.de

Det skal du læse