G-5QDCNJ38KX

Endelig genforenet

I midten af ​​2020 udgav Florian Silbereisen og Thomas Anders deres første album sammen. Singlen “Wir tun es nochmal” fulgte i efteråret 2021 og blev præsenteret på det legendariske “ Schlagerbooom”. For fans var dette en klar indikation af, at sangen må være den første varsel på det andet album. Til dato har der dog ikke været konkrete detaljer. Men nu bliver det spændende – Florian Silbereisen og Thomas Anders ser ud til at blive genforenet i studiet meget snart!

For et par dage siden var Thomas Anders gæst i “Unterbergs Universum”-showet og snakkede om Florian Silbereisen og om “Das Album”, vil blive indspillet til sommer. Da værten Andreas Unterberg kom for at fortælle om Anders’ nye musikalske projekter i slutningen af ​​showet, afslørede han, at “alt bliver optaget” til sommeren.

Derudover er Anders helt sikker på, at der kommer ny musik fra de to til efteråret. Bliver det “bare” en ny single eller det længe ventede andet album af Thomas Anders og Florian Silbereisen? Vi er spændte.

Kilde: Schlager.de