MDR viser Helene Fischers legendariske julekoncert

Foto: MDR/Universal Music/Sandra Ludewig

I flere år har det været klart for mange Schlager-fans: Ingen jul uden Helene Fischer. Helene står som ingen anden for en festlig julestemning. Det skyldes også denne legendariske koncert.

I 2015 udgav Helene Fischer sit album Weihnachten. Pladen nåede dengang ikke blot nummer 1 på de årlige hitlister, men blev også et af de bedst sælgende albums gennem tiderne. Men det er også en milepæl i Helene Fischers karriere og for mange Schlager-fans er der ingen jul uden albummet.

Takket være albummet opfyldte sangerinden også et andet stort ønske samme år. Foran 400 inviterede gæster gav hun en koncert i Wiener Hofburg, hvor hun præsenterede titlen på albummet. I morgen Fredag ​​aften viser MDR denne legendariske koncertoptagelse.

Helene Fischer: Jul fra Hofburg Wien | 17. december | 20:15 | MDR

I den atmosfæriske balsal i Wien Hofburg præsenterer hun sit personlige udvalg af tyske og internationale julesange. Hendes musikalske gæster og partnere er Ricky Martin, Wiener drengekor og Royal Philharmonic Orchestra fra London.

På programmet står klassikere som “Fröhliche Weihnacht überall” og “Stille Nacht, heilige Nacht”. Derudover er der nutidige sange som “In der Weihnachtsbäckerei”, “Last Christmas” og “Jingle Bells”.

Kilde: MDR.de

Det skal du læse