G-5QDCNJ38KX

XXL Kaisermania til 70 -årsdagen

Foto: Kaisermania 2019/ Marcel Brell

Det legendariske Kaisermania i Dresden kunne ikke finde sted i to år på grund af pandemien. Dette afbrød en tradition, der har været et absolut højdepunkt for mange Schlager-fans i mange år. Men lige til tiden til Roland Kaisers 70 -års fødselsdag er det nu klart: Kaisermania 2022 finder sted. Og det er større end nogensinde!

Den glade nyhed blev delt med fansene på hans sociale mediekanaler: ”Jeg er meget taknemmelig over for byen Dresden for, at vi får den unikke mulighed for at spille seks KAISERMANIA-shows næste år. Det er aldrig sket før. Selvom tiden indtil da er mere end lang, kan jeg love alle mine fans: ventetiden og din tålmodighed er det hele værd!” Hvilken galskab. Fans kan opleve kultshowet i alt seks gange. Det starter den 29. – 31. juli 2022. Anden del følger fra 4. – 6. august 2022.

Derfor er der seks datoer

De mange aftaler har en logistisk baggrund. For efter Kaisermania 2020 og 2021 måtte aflyses, har mange fans siddet på deres billetter siden da. Så der er faktisk ikke andet valg end at tilbyde dobbelt så mange aftaler som normalt.

Ellers ville mange tilhængere, der ikke konverterede deres billet til værdikuponer, virkelig kigge ind i røret. Det ville helt sikkert være svært at afgøre, hvilke købere der ville blive tomme eller ej, og ville under alle omstændigheder medføre utilfredshed. Heldigvis blev det lavet, og nu kan selv dem, der kan lide at feste, som endnu ikke har kunnet få fat i billetter, være der.

Dette er, hvad fans skal vide

Alle billetejere i de sidste to år vil have en eksklusiv forkøbsret til de nye datoer fra 20. oktober 2021 til 15. november 2021, meddelte arrangøren Semmel Concerts. Billetejeren har endda valget: Enten gør du brug af det, bruger den lovpligtige bilagsregulering, eller du kan endda sørge for, at købsprisen tilbagebetales. De resterende billetter vil derefter være til salg fra den 16. november kl. 12.00.

Kilde: Schlager.de