Beatrice Egli: Mobning tilståelse!

Foto: Christoph Köstlin / Universal-music.de

Beatrice Egli er et rigtigt idol for mange kvinder, fordi hun elsker sine kurver. Derudover bruger hun sin berømmelse oftere og oftere til at opmuntre folk. Dette inkluderer også adressering af emner, der ikke er så pæne. Nu afslørede den schweiziske kvinde i et interview, at hun selv er blevet mobbet!

Beatrice  var også offer for mobning og hun fortalte “Gala”, at hun er bevidst om sit ansvar og ved, hvor mange mennesker hun kan nå gennem sin offentlighed. Fra år til år bliver det mere vigtigt for hende at tage fat på alvorlige ting:

”Jeg står op for problemer, der er lidt sværere, såsom mobning og body shaming. Jeg var også nødt til at gå igennem det og oplevede selv disse hadske kommentarer som ung kvinde. Men jeg trak en masse styrke fra det. Jeg vil gerne give dette videre til unge piger – uanset hvilken livsfase de er i.” Under en live-samtale med Sotiria for nylig indrømmede Beatrice Egli, at hun måtte gennemgå en svær tid i en alder af 18 år.

Beatrice Egli: Sådan får hun selv styrke

Hun indrømmer åbent over for “Gala”, at hun selv henter styrke fra sine sange: ”Jeg synger altid hver sang for mig selv. Der er dage, hvor jeg skal opmuntre mig selv.” Med dette viser Beatrice Egli igen meget hjerte. Hun er jo også kun et menneske.

I tiden med pandemier var hun også meget taknemmelig for, at der var sociale medier: ”Jeg havde ikke en live-scene til at få feedback og nærhed til fansene. Instagram var et stort aktiv på det tidspunkt.”

Beatrice Egli: “Det kræver en sund balance”

Alligevel anbefaler hun at holde en sund balance: ”Ikke desto mindre har du brug for sociale detox-dage, hvor du slukker alt helt og lever mere i øjeblikket. Se ikke altid alt gennem et mobiltelefonkamera, men vær i her og nu. Det kræver en sund balance. I dagens liv er det en del af at lære dig selv at håndtere det.”

Beatrice selv for eksempel kan lide at gå på vandreture i sit hjemland. Især unge kvinder vil være hende meget taknemmelige for alle hendes stærke tips.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse