Helene Fischer: Det er navnet på hendes nye album

Foto: Sandra Ludewig / Universal Music

Vi har ventet længe – men nu er der endelig sikkerhed: Der er nye nyheder om Helene Fischers album. Hvad hedder albummet, og hvornår udkommer det?

Helene Fischers nye album får titlen “Rausch” og udkommer den 15. oktober. Albummet vil indeholde 24 sange. Titlerne distribueres på to cd’er. Titlen “Rausch” findes også som en sang på albummet.

Albummet har været klar i et par måneder. Helene har arbejdet sammen med en ny producent. Hendes pladeselskab ledte allerede i sommeren 2020 efter nye komponister, tekstforfattere og producere. Schlager.de fik det lækkede hemmelige papir på det tidspunkt! Det skal være en blanding af tysk pop og international dance. Til dette har hun bragt meget berømt støtte ombord. Popstjernen Sarah Connor skal arbejde på Helene Fischers nye album.

Slår hun sin egen rekord?

“Rausch” bliver hendes$ ottende studiealbum. Det bliver interessant at se, om den nye udgivelse vil bygge på succesen med albummet “Helene Fischer” (2017). Rekorden holdt sig på hitlisterne i mere end 130 uger. Sange som “Achterbahn” og “Herzbeben” kommer fra dette værk.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse