Det tjener nogle af vores schlagerstjerner

De fortjener det virkelig! Schlagerstjerner er blandt de største lønmodtagere. Især Helene Fischer og Andrea Berg er øverst på listen. Sange som “Du hast mich tausendmal belogen” eller “Atemlos” bragte disse to sangerinder den ønskede succes. Men hvad tjener disse stjerner virkelig på deres optrædener?

For at analysere stjernernes indtjening blev det bestemt, hvilke musikere der havde tjent flest penge. Musikoversigterne for de sidste 16 år i Tyskland blev også undersøgt, og de topmodtagere i en genre og år blev bestemt på baggrund af de mest respekterede singler og album.

Det tjener Andrea Berg

De mest succesrige schlagerstjerner på det tyske musikmarked er alle tyske musikere. Den bedste tjener anslået ca. 10.950.975 euro (ca. 81 millioner Dkk) om året og er ikke Helene Fischer, men Andrea Berg. Med sit album “Best Of” har hun indtil videre vundet 15 guld og er også øverst på alle top indtægtslisterne fra schlager verdenen.

Helene Fischer fortjener det

Helene Fischer er den mest berømte schlagerdronning i Tyskland. Ingen anden kunstner har været så succesrig med musik i de senere år som Helene. Det store hit ”Atemlos” er sandsynligvis kendt af enhver tysk statsborger.

Den ambitiøse sangerinde tjener nu omkring 100.000 euro (ca. 750.000.- dkk) for en optræden. Det var bestemt anderledes i starten af ​​karrieren. Med kun 300 euro (ca. 2300.- dkk) for en optræden fik blondinen sine første succeser. Dette er en reel sultløn i betragtning af den krævede indsats og forberedelse!

Vanessa Mai

Vanessa Mai, født i 1992, var allerede fremme med “Wolkenfrei” før sin egen karriere, og på trods af at hun kun var 24 år gammel, havde hun allerede opnået nogle bemærkelsesværdige succeser. Hun vandt guld med “Wolkenfrei” og nåede nummer 4 på albumlistene i Tyskland som soloartist med det nye album “Für Dich”. Dette belønnes også økonomisk.

Den unge popprinsesse modtager nu op til 10.000 euro (ca. 75.000 dkk) pr. optræden. Dette er et betydeligt beløb, især i starten af ​​en karriere. Ulempen ved hendes fortjeneste er et intenst oplyst privatliv og presset til at se godt ud til enhver tid.

Beatrice Egli

Vinderen af ​​DSDS sæson 10 var Beatrice Egli. Den unge kvinde har været i musikbranchen i lang tid. I 2007 vandt hun den indledende runde ved Grand Prix for Folkemusik i Schweiz i en duet med Lys Assia. Hun bruger nu også mikrofonen til at præsentere shows.

Hvis du vil skrive kontrakt med Beatrice Egli, skal du grave i lommen: Ifølge oplysninger fra avisen “Die Schweiz am Sonntag” skal der betales mindst 25.000 CHF (ca. 170.000.- dkk) for en halv times underholdning af Beatrice. Selvom Beatrice havde lavede musik inden hun deltog i programmet “Deutschland sucht den Superstar”, var moderationen helt klart umagen værd for den unge schweiziske kvinde.

Den anslåede værdi af Egli er 3 millioner euro (ca. 22 millioner dkk). Det faktum, at mere end 70 procent af seerne nu vil se hende som en vinder, har givet sangeren en respektabel kontantbonus. Under alle omstændigheder vandt Egli ikke kun pladekontrakten med det velkendte Universal Music-firma. Så der var også 500.000 euro (ca. 3.7 millioner dkk) som en præmie til sangeren, som nu er et multiplum af summen på hendes konto. I bedste fald har sangerinden altid boet sparsomt og flyttede først ud af sine forældres hus i 2016.

Jürgen Drews

I dag er kongen af ​​Mallorca en ægte veteran hos Ballermann. I dag kan ingen ferierende på Balearic Island ignorere de velkendte hits. Hans største succes var bestemt ”Ein Bett im Kornfeld”, som Drews sang og spillede tilbage i 1970’erne.

Partykongen tjener omkring 12.000 euro (ca. 89.000.- dkk) ved hver optræden. Dette er relativt lavt i sammenligning. Det skal ikke glemmes, at stjernen, der blev født i Nauen i 1945, har mange optrædener i løbet af ugen, især om sommeren.

Men travlheden på øen Mallorca er også udmattende, og så kan sangeren hurtigt blive udbrændt. Jürgen Drews kan stadig ikke klage, for sammenlignet med andre Mallorca-stjerner tjener han ganske meget. Hans formue anslås til omkring 5 millioner euro (ca. 37 millioner dkk).

Michael Wendler

Michael Wendler, der blev født i Dinslaken, er en af ​​de mest berømte schlagersangere i Tyskland på grund af hans intense medie tilstedeværelse. Han gjorde sit gennembrud, da han underskrev med Sony og dermed modtog sin første kontrakt med et mærke.

Imidlertid tjente han kun beskedne lønninger i det lave fire cifrede beløb for optrædener, men måtte indgive konkurs i 2002. Da Wendler ønskede at blive betragtet som en rollemodel, indsendte han ikke en ny ansøgning for at få en del af hans høje gæld annulleret.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse