Problemer ved Helene Fischer: DENNE mand kom for tæt på hende

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Helene Fischer er taget. Den heldige hedder Thomas Seitel og lader Helenes hjerte slå hårdt i takt. Men den Helene er meget efterspurgt i den mandlige verden. En moderator kom endda for tæt på hende og kritiseres nu stærkt for det.

Det var en tv-aften, som mange fans af Helene glædede sig til.  “2020! Menschen, Bilder, Emotionen” er et af de mest berømte årlige donations-shows på tysk tv. Og det var præcis i showet, det skete.

Helene Fischer & Günther Jauch: Ingen afstand holdes

I live-udsendelsen så Helene Fischer tilbage på sit 2020 sammen med værten Günther Jauch. For hende var det et år, hvor hun tog en kreativ pause.

Günther Jauch lyttede med interesse til Helene under samtalen. Det var netop denne samtale, der forårsagede mange problemer på Internettet.

Netværkssamfundet bemærkede, at Helene Fischer og Günter holdt stod en meter fra hinanden – i stedet for den sædvanlige en og en halv meter. Vreden på Twitter var så stor, at RTL måtte reagere under showet.

Rea Garvey og Helene Fischer – Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Helene Fischer & Günther Jauch: Lærte af fejl

For en time efter Helenes solo-optræden (“Never Enough”) sang hun julesangen “Hallelujah” med den irske superstjerne Rea Garvey.

Da nummeret var slut, overrakte Günther Jauch Helene en storslået buket blomster. Men i stedet for at kysse til venstre, kysse til højre, var der en stort sikkerhedsafstand mellem de to tv-giganter.

”Vi er netop blevet irettesat for, at vi kom for tæt, da vi mødtes for første gang,” sagde Jauch ødelæggende bagefter. Minimumsafstanden bør ikke overskrides – selvom Helene sidder foran dig.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse