Thomas Anders & Florian Silbereisen: Dobbelt så godt!

Foto: BMC-Picture/Dominik_Beckmann

Endelig gode nyheder, for Thomas snakkede ud af boksen: Fans af god schlagermusik kan se frem til duoen Florian Silbereisen & Thomas Anders, med 2 store optrædener! Endelig gode nyheder mellem alle nyhederne om at udvide nedlukningen osv.!

Thomas Anders har nemlig meddelt sine fans via sine sociale mediekanaler, at han vil deltage i “Adventsfest der 100.000 Lichter” og for det har han modtaget mange glade kommentarer. Den bedste overraskelse er imidlertid ikke den eneste deltagelse af ham og Florian Silbereisen, men det faktum at de to entertainere og sangere vil fremføre to sange!

Fantastisk, poppet gæsteliste

Hvordan kunne det være anderledes, for dagen før showet udgives deres fælles succesrige album også i vinylformat! Den 28. november kl. 20:15 er tiden inde på ARD. Blandt andet forventes gæster i topklasse som:

David Garrett
Ross Antony
Howard Carpendale und
Uschi Glas
Beatrice Egli
Andy Borg
Ramon Roselly
Feuerherz
Angelo Kelly und Family,
Patricia Kelly sind bereits angekündigt.

De 2 er også her!

Selvfølgelig har de to godhjertede entertainere lovet til at deltage i tv-showet “Ein Herz für Kinder” og de bekræftede også deres deltagelse i ZDF-programmet. Tv-gallaen sendes direkte den 5. december fra kl. 20:15! Spænding og underholdning er garanteret her!

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse