„Die große Show der langen Beine“ d. 31.10. på MDR!

Foto: MDR/Tom Schulze

Lørdag den 31. oktober fra kl. 20:15 sender MDR “Die große Show der langen Beine” til ære for den tyske tv-ballet. Mange kendte stjerner har meddelt, at de forlader dette legendariske danseselskab. Showet er modereret af Ross Antony, og gæsterne inkluderer Beatrice Egli, Julian Reim, voXXclub, Oonagh, Baseballs og David Garrett.

Tv-showet for slutningen af ​​den tyske tv-ballet!

I næsten 60 år har den tyske tv-ballet været det glamourøse højdepunkt i mange tv-shows. I 2021 opløses ensemblet, og et stykke tv-historie slutter.

Den 31. oktober siger MDR farvel med en stor galla til den tyske tv-ballet. Dette show bliver præsenteret af Ross Antony, og vi kan se frem til kendte ansigter. Mange schlagerstjerner har også annonceret sig selv, fordi ensemblet leverede den nødvendige glamour med deres danseforestillinger.

Som gæster er blandt andre:

David Garrett
Beatrice Egli
Vincent Gross
Michelle
voXXclub
Oonagh
Julian Reim
Rotblond
die Baseballs

I øvrigt er det ikke den eneste måde at se den tyske tv-ballet på tv igen. Blandt andet præsenteres de langbenede dansere ved 2020 der goldenen Henne ceremoni den 31. oktober. og til festen med Ross Antony den 18. oktober. forekomme i MDR.

Der skal også være en stor afskedstur i 2021.

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse