Koncert aflysninger på grund af Corona: Hvad skal jeg gøre nu?

På grund af Corona-krisen er det ikke kun kunstnere, der taber meget, men også fans. Desværre finder mange koncerter og begivenheder ikke sted på grund af de nuværende regler. Det sikrer masser af tårer. Og ikke kun det! Mange stiller spørgsmålet: Hvad med refusion for koncertbilletter og aflyste begivenheder?

Mange fans modtaget en e-mail fra billetgiganten Eventim. Emnet: “Vigtig information om din begivenhed”. Desværre er nyhederne meget forvirrende, og det er ikke rigtigt klart, hvad der menes. Vi vil forklare det for dig!

E-mailen siger: “Der vil være erstatningsdatoer for de fleste aflyste begivenheder, og billetterne forbliver gyldige for de nye datoer. I dette tilfælde behøver du ikke at gøre noget – gem venligst billetterne.

I tilfælde af aflysning bestemmer arrangøren, om og under hvilke betingelser billetter skal afvikles. Det afhænger af, om vi kan tilbagebetale dig penge, eller om du modtager en voucher. Bemærk: Eventim er ikke arrangøren af din begivenhed. ”

Men det er præcis, hvad der er forvirrende. Fordi mange arrangører forsikrer fans om, at der vil være erstatningsdatoer.

Men der er en meget enkel grund til dette: Corona-kabinettet har håndhævet den såkaldte voucher-lov. Dette bestemmer, at billetkøbere kun får deres penge tilbage i særlige vanskeligheder. Så du skal normalt acceptere en voucher.

Det siges, at det er “vigtigt at vide”, at den Tyske føderale regering reagerer på Coronakrisen “med et lovgivningsinitiativ, den såkaldte “voucher-løsning”.Imidlertid er loven endnu ikke trådt i kraft. Så der er stadig håb for alle fans.

Kilde: Schlager.de