Vincent Gross udsætter sit album “Hautnah”

Som mange andre schlagerartister har Vincent Gross det ikke let i Coronakrisen. Men den 23-årige schweiziske sprudler af kreative ideer til at holde kontakten med sine fans på trods af forbuddet mod begivenheder, for eksempel med hans ”1. Corona livestream tour ”fra sit hjem, altid i et andet rum eller på en tur med hunden Britney.

Vincent Gross er klar med hans nye album “Hautnah” Men nu har har dårlige nyheder: ”At have en albumudgivelse UDEN en selv er ikke tænkeligt for mig som live-kunstner! Mit team og jeg har derfor besluttet at flytte albumudgivelsen af “Hautnah” til næste år! Ny dato er: 8.1.2021 ”

Ikke uden hans fans

Vincent Gross tredje album skulle udgives den 24. juli. Vincent kan ikke forestille sig en udgivelse uden hans fans:

“Jeg kan ikke og ønsker ikke at placere mit 3. album i en verden uden ordentlig cd-dåb, uden autograf sessioner, uden optræden … uden DIG … Jeg har lagt for meget tid, kræfter og lidenskab ind i dette album for mig selv, og jeg vil have dig til at være tæt på det, når tiden kommer !!! ”

Da udgivelsesdatoen er blevet udsat, er der mere tid til at udgive individuelle sange fra det. Den næste singel er planlagt til udgivelse i maj. En lille trøst for Vincent Gross fans.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse