Florian Silbereisen: Hurtig ude af DSDS!

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Det forekommer stadig lidt uvirkeligt, at programleder og underholder Florian Silbereisen i øjeblikket er i juryen for ”Deutschland sucht den Superstar”. To shows med ham er allerede sendt, og næste lørdag er det den store finale. Men afgang for Florian som jurymedlem siges at allerede er forseglet!

Efter at Xavier Naidoo var nødt til at forlade showet med kort varsel på grund af de populistiske videoer, der blev vist på nettet, rykkede Florian Silbereisen ind i jurypanelet ved “DSDS”. En sensation, fordi han normalt er ansigtet til public service-tv.

“Schlagerboom”, “Das Adventsfest der 100.000 Lichter” og selvfølgelig “Das Traumschiff” – Florian betragtes som et universalvåben. Og RTL og hoveddommer Dieter Bohlen troede bestemt på det, da de bad Florian Silbereisen om “DSDS”. I mellemtiden er der gået 3 uger, og det er angiveligt, at slutningen af denne sæson allerede er besluttet.

Dieter Bohlen afslørede det på Instagram. Det så ud som om seerne af programmet var glade for at have en ekspert som Florian Silbereisen med i juryen. Og samarbejdet med poptitanen Dieter Bohlen har fungeret problemfrit indtil videre.

Men nu gør Dieter det klart, at der ikke vil være noget yderligere samarbejde med Florian efter afslutningen af den aktuelle sæson. Men hvorfor? Opfylder ikke Florian de forventninger, der stilles til ham?

På Instagram spurgte en af hans tilhængere Dieter Bohlen, om Florian Silbereisen ville fortsætte med at være jurymedlem på “DSDS” næste år. ”Nej, Flori leverer sine udsendelser igen,” var Bohlens svar på dette spørgsmål. Det er trods alt en stråle af håb.

Så vi ser frem til mange shows med Florian Silbereisen og til den store finale af “Deutschland sucht den Superstar” på RTL lørdag!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse