G-5QDCNJ38KX

Vanessa Mai & Andrea Berg: Stadig istid?

Faktisk kunne sangernes uenighed være historie, men det dybe brud er åbenbart ikke at redde. Vanessa Mai har ikke haft et nemt år. Hun led af en kreativ udbrænding, var nødt til at aflyse koncerter og skiltes i måneder fra sine kære. Sangeren tør nu starte igen med nye sange. Men der er problemer, som åbenbart ikke er så lette at løse, som CLOSER afslørede.

Vanessa ser afslappet ud, næsten befriet, når man møder hende til et interview. “2019 var meget lærerigt for mig,” indrømmer hun. “Jeg har fundet ud af, hvad der virkelig er vigtigt.” I øjeblikket er det albummet “Forever” der er vigtigt for hende, hvilket symboliserer en ny begyndelse efter alle de seneste måneders problemer.

“Jeg lavede et stop, og starter igen med ny energi!” Den tidligere Wolkenfrei frontkvinde havde for nylig meget at kæmpe med, inklusive sig selv. Den musikalske pause, hun tog, var sandsynligvis hårdt brug for, også for hendes eget helbred.

Vanessa havde måttet tåle meget før, de forventninger, som fans havde til hende, presset om at være kreativ igen og igen så ud til at blive for meget for hende. Og familiesituationen generede hende også. Fordi Schlager Dronningen og svigermor Andrea Berg sikrede mægtige problemer.

Årsagen: Vanessas mand og manager Andreas Ferber. Han er ikke kun Andrea Bergs stedsøn, men var også hendes manager indtil 2018.

Som “BILD” rapporterede på daværende tidspunkt var der problemer bag kulisserne i ZDF-showet “Willkommen bei Carmen Nebel”. Andrea var urolig, fordi Ferber var mere bekymret for sin kone, der også optrådte, end med hende. Og som de siger, det var ikke første gang at der var problemer. Under alle omstændigheder opgav Ferber Andreas Management kort efter.

På trods af en frisk start og en ånd af optimisme synes stemningen mellem sangerinderne stadig at være kølig. De forstod hinanden godt i Vanessas tidligere dage, betragtede sig selv som kolleger og ikke som konkurrenter. Indtil Andrea pludselig begyndte at vende sig offentligt mere og mere mod Vanessa, og beskrev sig selv som en “Mor til Schlagernation”.

Stikket mod den yngre var tilsyneladende dybt, ligesom Andreas ‘vrede, i det mindste følger de to stadig ikke hinanden på Instagram.

Og også i samtalen med CLOSER indikerer Vanessa, at hun ikke tager alle, der engang var kære for hende med ind i fremtiden:

”Faktisk havde jeg folk omkring mig, som ikke var ærlige over for mig. Livet er som et tog: mange kommer ind, mange kommer ud.” Det lyder som toget er tilbage til dette venskab med sangere …

Kilde: Schlager.de