Kerstin Ott: Homofobisk angreb på hende!

Foto: Semmel.de / NONA

Det er tragisk, at en homoseksuel kunstner som Kerstin Ott stadig skal fornærmes for sin seksuelle orientering. For et par dage siden modtog redaktionerne hos Schlager.de et brev fra en læser, der virkelig chokerede dem. Efter nogen tøven besluttede de at bruge det meget aggressivt brev og offentliggøre den originale tekst. Reaktionerne var imponerende …

Brevets indhold: “Denne afstemning er ikke længere rigtig. Musikelskere bestemmer ikke længere her, det gør de ideologisk farvede homoseksuelle organisationer, der virkelig ikke er interesseret i musikken og sang, når “deres” Ott, der faktisk ikke har nogen sangstemme, ligger i toppen. Tyskland er sunket dybt, hvis det skal “repræsenteres” af sådanne mennesker.” Dette blev skrevet af Schlager.de-læser, Michael S., der tydeligvis er irriteret over Kerstin Ott’s succes i deres årlige afstemning.

Hos Schlager.de og her hos Tyskschlager.dk har vi naturligvis en holdning til dette emne, og på Facebook og blev der straks opfordret til at være imod homofobi. “I nutidens verden skulle det være ligegyldigt, hvordan du er,” skrev vores læser Michaela Lehmann, for eksempel. Top fan af Schlager.de’ Facebook-side Brigitte Winter går meget videre: “Ingen har ret til at værdisætte mennesker.” Stjerner som Eloy de Jong, Julian David og Giovanni Zarrella viste også straks deres solidaritet.

Kerstin Ott skrev også

Kort efter Schlager.de offentliggjorte deres indlæg, svarede Kerstin også på deres indlæg:

“Schlager.de, tak for jeres støtte! Homofobi, manglende respekt og platformen til at sprede de modbydelige tanker er den eneste skændsel i mine øjne. Stop med at se ned på personen overfor dig og begynde at rydde op i dit eget liv. I denne forstand: Fred være med jer.

“Hvad syntes I til dette?”

Kilde: Schlager.de