Helene Fischer: Sådan narrede hun Florian!

Millioner af mennesker så med lørdag aften, da Helene Fischer overraskede Florian Silbereisen til tårer ved Schlagerbooom. Hun var aftenens overraskelsesgæst! Og skønheden: Man bemærkede Florians reaktion – han vidste virkelig ikke, at hun ville komme.

Men hvordan sket det hele? Hvordan kunne Helene komme til hallen uden at blive set? Under forestillingen rapporterede Helene, at hun blev kørt rundt i et slags camouflagetelt.

Men hvordan gik det til? Hvorfor så ingen hende i hallen eller i området bag scenen? BILD rapporterer, at Helene blev placeret i en afsides garderobe, hvor der ikke engang var et skilt på døren.

Modsat BILD sagde hun: ”Da jeg blev spurgt, om jeg gerne ville stille op til Florians jubilæum, sagde jeg med det samme ja. Det ville jeg virkelig. Ellers kunne jeg have set showet hjemmefra på tv. Det var en utrolig varm følelse at se Florian igen. Der er intet mellem os. Vi fortsætter med at være de bedste venner og ringer også regelmæssigt sammen.”

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Ikke desto mindre var det bestemt sjovt for hende at narre (i mellemtiden) sin gode ven. Når alt kommer til alt, selv i showprocessen, tydede intet på, at Helene ville optræde. Hun er ellers altid planlagt til sådanne shows, med flere sange. I lørdags sang hun dog kun én sang. Perfekt logisk! Når alt kommer til alt fik Florian en tidsplan inden showet –

Hvis scene tiden havde været længere end bare en sang, ville han have troet/gættet, at det kunne være Helene. Så en mere end vellykket overraskelse, der bestemt ikke kun har forårsagede tårer for Florian men også for mange seere!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse