Andrea Berg bekræfter nye sange

Foto: John Nissen / Tyskschlager.dk

Schlager-Dronningen Andrea Berg overrasker sine fans med en god besked: Ud over den nye single “Hello Houston”, der er ude nu, annoncerede Andrea også en guldudgave af albummet “Mosaik”, som frigives 1. november og kan forhåndsbestilles fra 27. september. Og datoen er sandsynligvis ikke valgt ved et uheld.

Andrea bekræfter selv nu, at der vil være nye sange i udgivelsen. Før hendes sidste open-air i 2019 på “Starnacht aus der Wachau” gav hun et indblik på hvad der venter hende nu.

Allerede på søndag starter prøverne til hendes Arena Tour. Derudover annoncerede Andrea Berg: “Jeg har endda indspillet et par nye sange” MOSAIK “. I den kommende uge ønskede hun at fortælle mere, skrev hun videre via Facebook.

Vi kender først titlerne fra 27. september, for fra da af kan Gold Edition bestilles på forhånd.

Udgivelsesdatoen antyder også et tv-optræden af Andrea Berg: Florian Silbereisen holder “Schlagerbooom” i Dortmund Westfalenhalle den 2. november.

Andrea Berg – en fan af verdensrum?

Den amerikanske by Houston er verdensomspændende kendt for sit Space Center, der koordinerer amerikanske rummissioner. Især Hollywood-film gjorde byen berømt i Texas – især: “Apollo 13” gjorde udtrykket “Houston, vi har et problem” til et kultudtryk. Og det har også Andrea Berg bemærket.

Dette bragte Andrea Berg på den grundlæggende idé til hendes nye sang “Hello Houston”. Andrea Berg skrev en letfodet kærlighedshistorie ved hjælp af rumbillederne til at beskrive kommunikationsproblemer i et forhold.

Kilde: Schlagerplanet.de