Florian Silbereisen har endelig fundet sin private lykke!

I stille øjeblikke virker han deprimeret: Florian Silbereisen ser ud til at kæmpe hårdt med adskillelsen fra Helene Fischer. Igen og igen vises hans store kærlighed og hendes nye ven i medierne. Helene og hendes Thomas er glade. Og Florian? Han vil forblive bag. Men nu ser han fremad. I hemmelighed har han oprettet et nyt hjem.

Som “NEUE POST” rapporterer, har entertainer Florian Silbereisen fÃ¥et et nyt hjem. Et hjem, hvor han kan efterlade sin fortid og opbygge en lykkelig fremtid. Den moderne konstruktion ville være placeret i samfundet Tiefgraben i Østrig, direkte ved Mondsee, og ville være let forhøjet med udsigt til Salzkammergut-bjergene. Med en glasfront og en balkon. Det er ikke for prætentiøst, men meget elegant, skriver “NEW POST”.

I byen fortæller folk, at Florian er en “supersød nabo”, der bydes velkommen af alle, nÃ¥r han kører gennem byen. Mange fans vil gerne have det: Florian Silbereisen som en nabo. Vi holder fingrene krydset, at han bliver glad igen, og hvem ved: MÃ¥ske har han købt et rede her, hvor han kan starte sin egen familie…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse