Jürgen Drews: Hvem gør dette mod ham??

Pas på reklamer, som Jürgen Drews kan ses på! Schlagerstjernen advarer mod, at svindlere tilsyneladende operere her med hans navn …

“Jeg har intet at gøre med sådanne produkter og frasiger mig udtrykkeligt fra sådanne påstande.” Jürgen Drews gør det nu klart på sin Facebook-side, at svindlere tydeligvis ønsker at tjene penge med hans navn.

I reklamer betyder det sandsynligvis, at han har udviklet et wellnessprodukt eller -medicin og sendt det på markedet. Han ville også sige farvel til scenen. Dette er for meget for schlagerstjernen, og han henvender sig til sine fans for at forklare det hele:

“Vigtig besked”

Som du måske har bemærket, cirkulerer der internettet på nuværende tidspunkt i øjeblikket en temmelig mærkelig reklame, der hævder, at jeg har udviklet og lanceret noget underligt spa-produkt eller stof. På samme tid hævdes det, at jeg siger farvel til scenen. Begge er ikke sandt. Jeg har intet at gøre med sådanne produkter og distancerer mig udtrykkeligt fra sådanne påstande. Det eneste, jeg arbejder på, er mine titler. Og det er ikke rigtigt, at jeg siger farvel til mine fans eller scenen. Hvornår og hvordan jeg gør det, vælger jeg selv, da jeg har indflydelse på det. Vær venlig ikke at falde for denne reklame, og bestil bare ikke spa-produkter eller medicin, som jeg angiveligt reklamerer for. Alt det bedste – din Jürgen

Så pas på tvivlsomme og underlige annoncer.  Stjerner annoncerer normalt store nyheder i sociale netværk eller som pressemeddelelser på deres websteder.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse