Sådan har vi aldrig oplevet Florian Silbereisen!

Foto: ZDF und Dirk Bartling

Dynamisk, sportslig og med et hjerte for schlager: Sådanne kender vi Florian Silbereisen. Foruden TV shows står der aktuelt også andre projekter i hans kalender: Optagelser til “Traumschiff”, som han skal føre som Kaptajn. Optagelserne til rejsen fra Miami til Canada er overstået, erfarede vi fra skuespilleren Nele Kiper.

Den 37 årige skuespiller var med, da de filmede i Columbia (Marts) og nu fra Miami til Halifax (Canada). “Jeg oplevede Florian på hans første film dag. Han gjorde det meget charmerende og han er meget åben, også over for passagerne. Han gjorde en god figur som Kaptajn”, fortalte Nele Piper til bild.de og T-online.de

Nervøs og alligevel professionel

For en vært, showmaster og sanger er skuespillerbranchen ikke ligefrem let. En stor dosis nervøsitet hører med til dagorden. Sådanne var det også for Florian Silbereisen. “Han var nervøs og professionel. Det var helt sødt. Man kunne mærke, at han var godt forberedt. Han viste præcis, hvad der kom og hvordan han skulle bruge det. Men samtidig var han lidt underdanig over for opgaven”, fortæller den født Hannoverinde. “Han var ganske beskeden, og var ofte med på sættet, selv om han ikke skulle foran på kameraet. Så så han os spille og stillede spørgsmål. Han fortalte, at han havde meget respekt for det, med at arbejde som skuespiller, da han ikke havde nogen erfaring”.

Vi venter spændt, hvordan det færdige episode vil se ud og ønsker Florian og hele crewet på Traumschiff al lykke.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse