Helene Fischer Florian Silbereisen et drømmepar

I fem år har de været uadskillelige, Helene Fischer og Florian Silbereisen, de er indbegrebet af det perfekte par.

De lærte hinanden og kende i 2005 ved en bryllupsfest for folkemusik. men først 3 år senere i 2008 blev de et par. De har haft optrædener sammen, men ved musicalen “Elisabeth” kunne de kysse hinanden på scene. Der gik længe rygte i pressen om de var et par, men de benægtede.

Rygtet blev endelig sandt: Siden maj 2008 har de været et drømmepar.

Hvorfor smukke Helene og show mesteren Florian passer så godt sammen? Det er sikkert fordi de har kærligheden til schlager tilfælles, og de har begge fremtrædende pladser i erhvervslivet.  Men også i privatlivet har de en fælles interesse, de kan lide at vandre i bjergene og lave en masse intensiv sport, også har de samme holdning og synspunkt.

Selv om Helene Fischer og Florian Silbereisen er et drømme par, optræder de sjældent sammen, også fotos af dem sammen er en sjældenhed. Professionelt går de hver sin vej, men det mindsker ikke deres kærlighed tværtimod, afstanden mellem dem gør, at når de har tiden sammen nyder de den endnu mere sammen. Singlen “Wäre heute der lezte tag” fra Helene Fischer succes album “Für einen tag” er dikteret til Florian og en kærlighedserklæring til ham.

Til drømmeparret ønsker vi dem alt lykke.

Helene Fischer og Florian Silbereisen drømmepar

Kilde: schlagerplanet.com

 

Det skal du læse