Maximilian Arland “Liebe in Sicht”, Album

Som sanger og vært har han i lang tid, gjort en super figur på scenen. Nu svinger Maximilian Arland også benene og melder sig klar til det store jubilæums udgave af “Let´s Dance” med sit helt nye studio album. “Liebe in Sicht” er titlen på det nye album som udkom her d. 17 marts fra Telamo. Arland præsenterer et 100 procent, moderne, sjælfuldt blanding af pop, skønne Schlager melodier og danse beats.

Foruden helt nye titler, indeholder det nye album “Liebe in Sicht” som er en coverversion af Roy Blacks “Ganz in weiss” – Et mega hit tilbage i 1966, og som Maximilians bedstefar, den legendariske sanger fik skrevet på sin krop.

Den prikkende sommerfugl i maven, breder sig igen i det nye album, lige fra starten. Allerede ved det første nummer som også er titlen, er Maximilian Arland allerede euforisk, som efter et par takter får en livlig atmosfære – og på dansegulvet gør den 1,88 meter mand sig en god figur.

“Tårer, kaos, smerte” har ingen plads, men det er sikkert at “Liebe in Sicht”, har massere at danse swing. Efter “Wenn Liebe blind macht” med samme lyde, har Arland dikteret “Verliebt in Berlin” til sin nye hjemby: “Så meget hjerte og kærlighed til livet” fremgår det i den fængende titel til storbyen.

Da Maximilian Arland sammen med producent Tommy Mustac præsentere albummet, viser han imponerende, at når han med balladen “Warten auf Dich” at det gælder om at vente . “Lust aufs Leben” handler om at man helt uventet kaster sig ud i livet: “Tid, at den bevæger sig”, synger han og rækker “sjæle vinduet” til nye højder. Stor firser gestus giver han eksplosivt med “Giulia”, og “Sonntag ist kein Sonntag”, hvis ikke man ikke også har tid til at kæle.

Fra ren eufori med akustik guitar “Die Sterne stehen gut” til magisk flyve bekendtskab i “Mein Name ist Lara”, episk piano-pop med meget følelse “Teil von mir” og drømmeagtig schlager “Der Himmel deckt dich Zu” til en følelsesmæssigt erklæring som “Bin ich dir nur eine Träne wert” til et følelsesmæssigt spektrum til “Liebe in Sicht” er lige så stor som den lyder.

Maximilian er opvokset i en ægte entertainer og musik familie – ikke kun bedstefaren, men også hans far Henry er en succesfuld musiker – I knap 25 år har Maximilian Arland været i rampelyset: Allerede i 1981 som teenager har han sammen med sin broder optrådt talrige gange i “Volkstümlichen Hitparade”, og i det nye årtusindskifte fik han en start som solosanger med titlen “Ich hör Chopin”.

Som vært gik det hurtigt frem, allerede i 2004 var Maximilian Arland den yngste TV vært med eget show lørdag aften på Ersten: Uforglemmelig er hans musik og underholdningsudsendelser som “Musikantendampfer” (ARD) og “Melodien der Herzen”. I det forgangne år har Arland  været vært på “Silvester Feuerwerk vom Brandenburg Tor”, “Countdown zur Starnacht” og parallelt med det nye, altid imponerende “Musik auf dem Lande” (MDR)

I forlængelse af den musikalske succes med forgænger albummet “Ein genialer Tag” (2015), har Maximilian Arland for nyligt præsenteret “Mein Weihnachten” et meget glædelig værk. Parallelt med sit arbejde som entertainer er han også kendt for sit sociale arrangement: Siden 2011 har han været gudfader til Hamburger Vereins “Wege aus Einsamkeit” og oven i købet medlem af “EAGLES Charity Golf Club e.V”, som i de sidste par har samlet et stort donationsbeløb sammen.

Som man også kan se, nyder Maximilian Arland at danse ved forskellige højtider – Og det har en simpel grund: Denne mand elsker og lever samtlige facetter. Med sin aktuelle CD giver charmøren fra “Let´s Dance” en forårs fornemmelse  og begejstre med dansebar musik, men også en uimodståelig følelse. Med “Liebe in Sicht”  er Maximilian Arland et højdepunkt med en skøn pop Schlager i år.

Albummet “Liebe in Sicht” er kommet i handel.

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse