7. barn af den 6. kone – for fanden, er det okay denne gang?

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Matthias Reims (63) familiemotto er: Kom I børn. Hans seks børn med fem kvinder har ofte været genstand for hvisken. Men nu bliver det endnu bedre: Reim bliver far igen – det syvende barn af den sjette kone! Men alle undrer sig: For fanden, hvor længe skal det være fint denne gang?

Matthias er i øjeblikket i den syvende himmel. Synligt bevæget annoncerede han den glade babynyhed ved ARD “Schlagerboom”. “Den, der kommer nu, er ikke kun nummer syv, men også vores hjertes ønske,” sagde han og strålede mod sin elskede.

I april sidste år giftede han sig i al hemmelighed med sin mangeårige veninde Christin Stark (32). Han har været sammen med hende i ni år. Men ikke alle jubler over hans held. En fan kaldte den 63-årige på internettet for en “bedstefar-far”.

Men Reim er ligeglad med hånen. Han føler sig i form og dyrker regelmæssigt sport. Og det vigtigste: Matze står ved sine følelser! ”Jeg er blevet blødere. Når Christin har sine følelsesladede øjeblikke, så er jeg der for hende.”

Hvad tænker hans ekskoner om disse ord? Hvert af hans tre ægteskaber mislykkedes. Der var mange grunde: Ugelange ture, konkurs, udenlandske flirter. I dag ser Matze ud til at være i fred med sig selv. Han elsker sin patchwork-lykke i sit hus ved Bodensøen, nyder travlheden, når hans børn kommer. Og fra slutningen af ​​marts kommer endnu en mini-reim til far …

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER