“3st” – Unge, smukke og musikalske talenter på den tyske schlagerscene.

De tre unge kvinder, Dana, Lisa og Lena, danner til sammen popgruppen “3st”. De er alle i begyndelsen af 20’erne og betegnes som et frisk, nyt pust på den tyske schlagerscene.

De tre unge kvinder mødtes første gang i 2008, og i 2009 optrådte de første gang sammen under navnet “3st”. Oprindeligt var de fem i gruppen, men af forskellige årsager er de nu kun tre tilbage. Lisa og Lena er søstre, og Danas far er gruppens manager og tekstforfatter. Så man kan sige at “3st” er et familieforetagende.

“3st” har lavet udgivet nummeret “Tu’s am besten glech”, som på et tidspunkt lå som nummer to på radiostationen WDR4’s hitliste over mest spillede numre, og dette har selvfølgelig givet pigerne blod på tanden, selvom de erkender, at de endnu ikke har slået igennem i den brede befolkning.

3st-1

De har derfor heller ikke satset hundred procent på en musikkarriere, men er alle tre fortsat med deres studier og deres arbejde.

Dana studerer mediedesign, Lena er ved at uddanne sig inden for hjælpemidler til ældre og handicappede, og Lisa arbejder i en lægeklinik.

“3st” synger på tysk, og det er Danas far, der skriver deres sangtekster. De har valgt at synge på tysk for bl.a. at støtte op om deres modersmål.

Dana fortæller i et interview , at det primære mål med deres musik og deres sangtekster er at underholde, selvom de synes, det er dejligt, når der er nogen, der kommer hen til dem og fortæller, at deres sange har ramt noget genkendeligt inde i dem.

[box_info]Kilde: schlagerplanet.com[/box_info]

 

RELATEREDE ARTIKLER