3 tip til en vellykket schlager-koncertaften

Billede: ZDF.de – Helene Fischer mit ihren Tänzerinnen und Tänzern.

I årevis har schlagerverden været glade for store begivenheder, der skaber sensation overalt i Tyskland. I år gives der gang på gang muligheden for at være tæt på de store stjerner. Vi ser på tre vigtige tip, der gør hver koncert til det ønskede højdepunkt, som fans ønsker.

Kom i humør til turen

Ikke kun åbningsakten er ansvarlig for at sikre et godt humør fra den første sang. Det giver snarere mulighed for at sikre det rigtige humør allerede ved ankomsten. Her er det værd at gennemgå kunstnerens største hits igen og synge sammen, så højt som man kan. Dette gør det ikke kun muligt at øge tekstsikkerheden i de følgende timer. På den anden side giver det muligheden for at fordybe sig i musikken og sammen forkorte den ubehagelige tid indtil den store indgang, som nu kun er et par timer væk.

Vis kærlighed

Det er for længe siden blevet den mode i schlager, at fans viser sig selv i selvdesignede t-shirts af deres stjerner på stedet. T-shirt fra et professionelt firma giver mulighed for at opnå meget gode resultater, selv i deres eget design, som under alle omstændigheder kan ses på koncerten. På den ene side hjælper trøjerne med at udtrykke ens status som fan. På den anden side er det en måde at definere dig selv som en gruppe ved koncerten og måske endda vises på tv, hvis koncerten bliver filmet til dette formål.

Nyd sommerlige open-air

Hvad er det bedste sted for en vellykket koncert? Mange fans af schlager har allerede stillet sig selv dette spørgsmål i de senere år. Der er selvfølgelig mulighed for at nyde de specielle koncerter året rundt og være meget tæt på scenens stjerner. Men Vanessa Mai, Helene Fischer og Co. hædres også om sommeren. På dette tidspunkt, udendørs, er det muligt at være en del af en meget speciel slags forestilling. Det er bestemt værd at tage et kig på disse spændende tilbud.

De fleste af de første begivenheder af denne art starter i juni. Dette efterfølges af adskillige lune sommeraftener over hele Tyskland, hvor det er muligt at feste sammen i en ånd af schlageren. Mange seere rapporterer om den meget specielle atmosfære, der svæver over disse sommerbegivenheder. Derfor er det altid værd at blive en del af disse begivenheder selv og blive rørt af dem. Derudover er billetterne normalt ikke dyrere end indendørs koncerter. Dette skyldes, at selv om en højere logistisk indsats skal accepteres. På den anden side kan flere fans imidlertid dele aftenen, hvilket betyder, at billetterne endda kan købes en hel del billigere på bundlinjen. Ofte deler endda flere kunstnere en scene.

Så det er værd at tage disse tre vigtige tip ud over at købe billetterne. Dette kan sikre, at dagen udvikler sig til en varig oplevelse, der kan tænkes tilbage på i lang tid. Den næste koncert af de store stjerner følger!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse