3 hitliste placeringer til Roland Kaiser

For den store mester i Schlager, Roland Kaiser, er 2016 et meget succesfuld år. Efter sin succes med sit “Kaiser Mania 2016” på Elbufer i Dresden, har schlager sangeren nu en anden grund til at feste. I øjeblikket har Roland Kaiser nemlig sikret sig med 3 pladser på den officielle schlager hitliste. 2 af de 3 placeringer befinder sig – iflg. GfK – i kalender ugen 31 sågar på Top 10. Undersøgelsen er i tidsrummet fra den 29 juli 2016 til 4 august 2016.
2016-07-29 20.08.35

Hitliste succes

Disse 3 album er i Top 20 på Schlager hitlisten:

  • “Auf den Kopf gestellt”
  • “Gold – die Neue Best-of”
  • “Seelenbahnen”

Roland-Kaiser-Auf-Den-Kopf-Gestellt“Auf den Kopf gestellt”

Med sit aktuelle album “Auf den Kopf gestellt” har den store mester af Schlager ikke kun blandet sig i top ti, men indtaget 1. pladsen på Schlager hitlisten. “Auf den Kopf gestellt” som udkom d. 12 februar i år, byder på sjælefulde, rolige ballader til de mere hurtige livsbekræftende sange.

Roland-Kaiser-Gold-neue-best-of“Gold – die Neue Best-of”

Roland Kaisers Best-of-Album “Gold – die Neue Best-of ” fra år 2013 finder man på 8. pladsen. Med dette Best-of Album og hans aktuelle Album
“Auf den Kopf gestellt” opnår han 2 top 10 placeringer på den officielle Schlager hitliste. Tracklisten på Die neue best-of – består af hans mest succesrige sange.

roland-kaiser-Seelenbahnen-p“Seelenbahnen”

Med sit album “Seelenbahnen” startede Roland Kaiser i 2014 sit Comeback og blev en succes efter mere end 30 år, og kort efter udgivelsen fik han en Top 10 placering på den tyske Album hitliste. Selv om albummet udkom d. 30 maj 2014, ligger albummet stadig på Schlager hitlisten. Iflg. GfK ligger “Seelenbahnen” i øjeblikket på plads 11.

RELATEREDE ARTIKLER