25 års Edlseer – Nyt album og stor jubilæumsfest

Kilde: Die Edlseer facebook

Også Marlena Martinelli og Nik P. & Band (m.fl.) fester med! Edlseer siger tak for 25 utrolige år! Dette vil blive fejret i Mariazell i hele 3 dage – fra den 6. til den 8. juli vil fans af schlager scenen kunne feste. Marlena Martinelli, Nik P. og Ursprung Buam er kun tre af de kunstnere der kommer. Men det er ikke alt, for Edlseer frigiver deres nye album i dagene før!

Mariazeller Land lader virkelig ikke noget tilbage i forhold til begivenheder: Med meddelelsen om Edlseers 25-årsdag bringer arrangøren en af de største festivaler på schlager scenen til Mariazell. I 3 dage bliver pilgrimspladsen et sted for schlagerfans fra Tyskland, Østrig og Schweiz.

https://www.facebook.com/Edlseer/videos/938007716361001/

I starten – dvs. fredag – er der en 3-dages pilgrimsrejse fra Birkfeld til Mariazell. Efter ankomsten til Mariazell vil der være en takke del for “25 års Edlseer”. Om aftenen vil det være ved den store Edlseerfest, hvor Marlena Martinelli samt Nik P. vil optræde live.

Også lørdag aften kan fansene forvente stort humør i teltet: Daniel Düsenflitz kaster sig over festfolk og sikrer sammen med Edlseern for humøret. Om søndagen vil Radio-Frühschoppen være på programmet, efterfølgende fester de sammen med Ursprung Buam og Schneiderwirt Trio!

Billetter til denne store festival kan allerede findes på  eventim.de!

Nyt album lige i tide til jubilæumsfesten + konkurrence

Edlseer fyre har noget specielt til fansne:

Det længe ventede nye album udgives den 4. maj! 15 helt nye titler, der passer til det store jubilæumsår under mottoet “Owa heit GEMMA CELEBRATE” og lover at de 4 Styrians ikke vil være stille i lang tid!

Kilde: Stadlpost.at

Albummet kan forudbestilles ved at følge dette link: Edlseer 25 år

Det skal du læse