Regler eller ej !

Regler eller ej !

På billetterne til Helene Fischer Show 2017 står der at man ikke må have camcorder, tablets, fotografiapparater & mobiltelefoner med. Semmel bekræfter og siger, at der vil blive sat store ressourcer ind på, at de bliver overholdt dernede i Düsseldorf. Man vil simpelthen ikke acceptere det !!!

ZDF har også en finger med i spillet, da de ikke er interesseret i alle de uploads der ligger ude på youtube, fra sidste Helene Fischer Show 2016. Det bliver en underlig koncert, med en masse utilfredshed tror jeg. Fansene er delt i to, nogle mener at det er ok, for man skal bare nyde koncerten, for Helene er jo den bedste ! Andre fans, hovedsagelig de ældre, forstår slet ikke denne handling: Først holdt man op med autografskrivning efter koncerterne, så kunne man ikke længere give kunstneren gaver, så holdt autogramtimerne op, så var der ikke længere fanklub nærhed, så fik man ingen information længere, og nu kan man ikke længere tage billeder til Helene Fischer Shows.

Et eller andet sted elsker folk at tage billeder fra deres fantastiske koncerter, glæde sig over deres billeder som er taget lige i det rigtige sekund, samt senere at kunne tage det frem og mindes denne helt specielle oplevelse – det er nu slut, næsten.

Der er faktisk også flere patientgrupper som eksempelvis epilepsi patienter, som har en ven med i forbindelse med deres sygdom, som skal kunne få hjælp via Mobilen. Hvad med folk der efter en koncert skal ringe efter en Taxa ?

Igennem årene er der kommet en opstramning fra koncertarrangørerne. Før var det lovlige/tilladt at bruge kameraer hvor der ikke kunne skiftes objektiv på. Man måtte ikke fotografere til et blad eller nogen form for offentliggørelse, men KUN til privat brug. Denne regel er nu netop også blevet ændret til at man nu kun må medbringe sin Mobil samt et kamera i Pocket format.

Det man kunne være bange for, er at fansene på et tidspunkt siger stop, og så må man jo så se, hvor så koncertarrangørerne ville få deres fans fra – man kunne måske nøjes med at købe en DVD –  og det ville jo virkelig være sørgeligt. Vi der er meget derude ved disse koncerter, håber på at at man tænker sig meget om inden man udelukker fansene for at tage et personligt billede af deres STAR.

Det skal du læse