10 hotte rygter om schlager stjernerne

Helene Fischer er gravid, Rigtig eller forkert? Man spørger sig selv, der er mange rygter i Schlager verden. Schlagerplanet har 10 hotte rygter fra schlager verden til dig.

Sandt eller falsk: Mange aviser har på det seneste skrevet “Helen Fischer er gravid” Mange har set sangerinden og nogen har set en mave under kjolen på Helene. Men er dette rygte sandt? Schlager planet har svaret på dette og mange flere rygter fra schlager stjernerne.

Er Helene Fischer gravid?

Der går ikke en uge uden spekulationer om Helene Fischer er gravid eller ej. Helene Fischer og kærsten Florian Silberisen vil gerne engang have børn. I et interview med “Freizeit Revue” har Helene  afsløret at hun gerne vil have en familie, men hvornår dette, sker vides ikke. I år har hun tourne “Das Sommerevent 2013”, så der er ikke meget tid til at stifte familie, så vi kan med ro i sindet sige at Helene Fischer “stadig” ikke er gravid.

Florian Silbereisen er bøsse?

Hvis dette rygte skulle være sandt, ville hans forhold til Helene Fischer være en farce. Florian Silbereisen elsker Helene, så meget at han har tatoveret hendes billede på venstre overarm, et PR stunt? næppe.

Helene Fischer og Florian Silbereisen: skilles?

Dette rygte kommer igen og igen. Efter fem års forhold mellem Helene og Florian er der ikke noget frieri, eller er der? Det ved kun de to, men ingen af dem bærer ring.

Andreas Gabalier har en kæreste?

Den påståede kæreste skulle være den østrigske vært Silvia Schneider. I de seneste måneder har de været meget sammen ved: Ski VM i Schladming, Wien opera og Silvia har ledsaget Andreas Gabalier til Nashville, hvor han arbejdede på sit nye album. Men rygtet er ikke sandt. Gabalier´s manager Sepp Adlmann” Jeg er den eneste der er meget sammen med ham, så jeg kan sige at det ikke er sandt.”

Michael Wendler og Anika Zietlow: hvad sker der?

Tæt på hinanden Michael Wendler og Anika Zietlow på forsiden af det nye album “Come back”. Hun viser ben og kavaler gang så det får mænds hoveder til at dreje, mon også på Michael Wendler?  Rygter er der massere af, men er der nogen sandhed i det rygte, at Michael og Anika er mere end bare musik? Der er dog lige det faktum som modsiger det hele, at han er meget glad for sin Claudia og de har været sammen i over 20 år, og de holder sammen i tykt og tyndt, det kan en sexet Anika da ikke ryste?

Andrea Berg vs. Helene Fischer: kvindekamp?

De er de mest succesfulde kvinder på schlager scenen, men er i  de i virkeligheden fjender eller venner? Igen og igen taler man om kvindekamp mellem dem men hvad er det egentlig? Helene Fischer blev sidste år præmieret med “årets stjerne” ved en galla, og Andrea Berg holdt en smuk hylsttale for hende, efterfulgt af en varm omfavnelse. Yderligere beviser det, at der er venskab da Andrea Berg ved sit 20 års jubilæums show havde Helene Live i gennem da hun ikke kunne være der selv, men hun sang en af Andrea´s sange til hylest for Andrea, det kan ikke være et tilfælde, begge hylder hinanden, så der kan ikke være tale om fjendtlighed eller kvinde kamp.

Norman Langen er bøsse?

Dette er ikke sandt,  Norman Langen er fornyeligt kommet i et forhold og forelsket til op over begge ører, de er ikke set meget sammen da de begge, arbejder på at styrke forholdet, da det er så nyt endnu, de har været sammen i et 1/2 år.

Casada: en efterligning?

Ugen før Melodi Grandpixet 2013 gik der rygter om at den tyske sang skulle være en efterligning af sangen fra sidste år. Der blev sat en undersøgelse i gang og det viste sig ikke at være en efterligning. Casada modtog en 21 plads i ESC (Melodi Grandsprix).

Heino ved Wacken-Festival!?

Det ville han gerne, den tyske Metalcore-Kapelle Callejón havde forslået Heino som gæsteoptræden, men der kom ingen officiel indbydelse desværre.

Beatrice Egli: Var der noget med Ricardo Bielecki?

Det har været en spændende uge for Beatrice, hun vandt DSDS, men der har også været mange rygter. En af de mest ondskabsfulde var rygtet om : Beatrice og Ricardo skulle have været sammen. Beatrice var det et hårdt slag, for der var simpelthen ikke hold i det rygte. Dem der har spredt sådanne et rygte skulle skamme sig, men heldigvis har tankerne været på DSDS sejren, og Beatrices album som udkom sidste fredag “Glücksgefühle”.

cover til album
Michael Wendler og Anika Zietlow: hvad sker der?

Kilde: schlagerplanet.de

Artikel: schlagerplanet.com

Det skal du læse